Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 12. forduló

Vasas Kubala Akadémia - Diósgyőri VTK 2-1 (1-0)

Budapest, Vasas Sporttelep, Játékvezető: Décsi Krisztián (Szabados Tibor, Pálfi Bence). 
Vasas Kubala Akadémia: Esery D. - Adresz V., Szalai B., Juhász P., Balogh F., Rab B., Jován V., Ottucsák Gy., Polonkai Zs., Antal Zs., Galaschek Z. Vezetőedző: Belvon Attila. 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Farkas R., Lakatos M., Kiss L., Gyenes R., Jászberényi P., Szénási S., Méhes K., Tucsa Sz., B. Kovalov, Purzsa X. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: Gyenes R. helyett V. Khomenko a 46., Jászberényi P. helyett Kovács D. a 46., Szénási S. helyett Miskolczi D. az 51., Rab B. helyett Buri B. a 63., Jován V. helyett Heil P. a 63., Polonkai Zs. helyett Roza B. a 63., Antal Zs. helyett Lovász P. a 81., Andresz V. helyett Porkoláb K. a 86. percben. 
Sárga lap: Jászberényi P. a 19., Ottucsák Gy. a 43., Juhász P. a 44., Esery D. a 66., Purzsa X. a 64., B. Kovalov a 70., Tucsa Sz. a 79., Porkoláb K. a 90., Balogh F. a 90+2. percben. 
Piros lap: Farkas R. az 57. percben. 
Gólszerző: Ottucsák Gy. (1-0) a 32., Polonkai Zs. (2-0) a 46., Kiss L. (2-1) a 67. percben. 

Vincze Richárd: - Az első félidő játéka teljes mértékben az én felelősségem, mert rossz tervet választottam a védekezésünkre. Mélyen és passzívan játszottunk, emiatt nagy fölénybe került hazai csapat. A vezetést azonban nem ebből, hanem egy ritka nagy butaságból kaptuk. Amikor labdát tudtunk volna birtokolni akkor pedig nem azt csináltuk azt, amit előre elterveztünk, ezrét nem is jelentettünk veszélyt az ellenfél kapujára. Félidőben változtattunk a védekezésünkön, ám a második játékrész 30. másodpercében egy elvesztett labda utáni kontrából növelte előnyét a Vasas. Tíz perccel ezután pedig jött a kiállítás, de ennek ellenére sokkal jobban nézett ki a játékunk mert aktivabban védekeztünk, ennek köszönhetően többet birtokoltuk a labdát. Jóval többször jutottuk el az ellenfél mögé, mint az első játékrészben. A végén lenyomtuk a Vasast, ám sajnos az egyenlítésre már nem volt időnk.

Fotó: Kanyó Zoltán