Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK - Honvéd-MFA 1-2 (1-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Rozsnaki Gábor (Derda József, Derda Noel Keve).
Diósgyőri VTK: Soós B. - Kapitány G., Kuznyecov D., Ferenczi S., Tucsa Sz., B. Kovalov, V. Khomenko, Nagy B., Méhes K., Szakos B., Szlifka Zs. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Honvéd-MFA: Papp L. - Milicz P., Alarishi Z., Szlovák Á., Csákány N., Szabó Á., Gáspár D., Birtalan B., Petrók V., Szelényi M., Joó F. Vezetőedző: Bene Ferenc.

Csere: Nagy B. helyett Gyenes R. az 55., Milicz P. helyett Acsai D. a 60., Szlovák Á. helyett Molnár-Czétényi M. a 60., Kapitány G. helyett Szénási S. a 70., Kuznyecov D. helyett Béres D. a 70., Csákány N. helyett  Nagy M. a 70., Szelényi M. helyett Polonkai K. a 76., B. Kovalov helyett Purzsa X. a 82. percben. 
Sárga lap: Tucsa Sz. az 58., Kapitány G. a 67., Bene Ferenc (kispad) a 90. percben. 
Gólszerző: Szelényi M. (0-1) a 14., Szakos B. (1-1) a 18., Polonkai K. (1-2) a 90+4. percben. 

Vincze Richárd: - Csalódott vagyok és egyben büszke a gyerekekre. Az első félidőben nagyon magas szinten futballoztunk. A játék minden fázásban a Honvéd fölé nőttünk, szerintem taktikailag is megleptük őket. Sok helyzetünk volt, több góllal kellett volna vezetünk. A fordulás után nem folytattuk ezt a teljesítményt. Az ellenfél élesebb volt, rendszert is váltottak. Egy kényszerű cserének köszönhetően át kellett szervezni a csapatunkat, emiatt a Honvéd még nagyobb fölénybe került, de helyzeteket nem tudtak kialakítani. A végén úgy nézett ki, hogy döntetlen lesz a meccs, de egy megpattanó lövés eldöntötte a három pont sorsát. A második játékrészben a vendégek sokat tettek a győzelemért, de a meccs egészét nézve a döntetlen igazságosabb lett volna.