Beharangozó 2021. január 21., csütörtök

Pénteken Törökországban játszik az Aluinvent DVTK

A Nemzetközi Kosárlabda Szövetség (FIBA) a női kosárlabda Európa Kupa 2020/2021-es kiírásának mérkőzéseit buborékos rendszerben bonyolítja le. Az Aluinvent DVTK a B csoportban két összecsapást vív Törökországban. Kedden a jó erőkből álló izraeli Elitzur Ramla együttesétől ugyan vereséget szenvedtek Földi Attila lányai, de mivel csütörtökön az Orman Gençlik is kikapott az izraeliektől, egyszerűvé vált a képlet. A pénteki találkozó győztese továbbjut a csoportból. Az izgalmasnak ígérkező ki-ki ütközet közép-európai idő szerint 15 órakor kezdődik Ankarában.

Pénteken Törökországban játszik az Aluinvent DVTK


Női Kosárlabda Európa Kupa B-csoport

2021. január 22. péntek
15:00 Orman Gençlik - Aluinvent DVTK

Földi Attila: - Ugyan ma délután súlyos vereséget szenvedett az Ormanspor, de úgy vélem, nem reális eredmény született. A török csapat tudásának körülbelül a húsz százalékát nyújtotta. A Ramla az elején megtörte őket, és onnantól kezdve nem játszottak teljes erőbedobással, már a pénteki meccsre tartalékoltak. A mi szempontunkból jobb lett volna, ha jobban megszenved a győzelemért az izraeli csapat. Nem szabad azt hinnünk, hogy azért, mert mi kisebb különbséggel kaptunk ki a Ramlától, kötelező a győzelem és ezzel nyomás alá helyezzük magunkat. Biztos vagyok abban, hogy holnap másik arcát fogja mutatni az Orman Gençlik, de nem esélytelenül lépünk pályára. Jó a hangulat a csapatnál, és ha betartjuk azt, amit megbeszéltünk, szoros mérkőzést játszhatunk a hazaiak ellen.

Játékvezetők

A mérkőzésen a Javier Torres Sanchez (spanyol), Margarita Petrenko (orosz), Alexandre Maret (francia) játékvezetői hármas dirigál.

Helyszín

Yeni M. Sait Zarifoğlu Spor Salonu
Beştepe, 06560 Yenimahalle/Ankara, Törökország

Az Ormanspor kerete

0 Angelica Robinson
2 Riquna Williams
3 Özge Yarga Sinem Atas
7 Nilay Kartaltepe
10 Serife Onar
14 Meltem Avci
17 Damla Gezgin
20 Brittney Sykes
21 Nazli Gokdemir
22 Ashley Walker
 

Az eddig lejátszott mérkőzések a B csoportban

2021. január 19. kedd    
15:00 Ramla - Aluinvent DVTK 80-61

2021. január 21. csütörtök
15:00 Ramla - Orman Gençlik 97-63

2021. január 22. péntek
15:00 Orman Gençlik - Aluinvent DVTK