Országos U12-es Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 17. forduló

Diósgyőri VTK - Sajóvölgye Focisuli 2-1 (1-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Tóth Patrik.
Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Lázár N., Nagy B., Kuznyecov D., Szabó D., Juhász M., Séra D., Bagoly B., A. Pashaev. Csere: Espán E., Mester Z., Oláh L., Meggyesfalvi T., Kőszegi I., Hernádi G., Lakatos B., Koncsol K. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 
Sajóvölgye Focisuli: Farkas B., - Kozma D., Rási B., Pásztor Z., Simon M., Balogh N., Róth D., Kavalecz B., Varga M. Csere: Lippai B., Benedek B., Zahora R., Barva B., Németh N., Draskóczi B., Jakab G., Monyók Á. Vezetőedző: Kovács Roland.  

Gólszerző: Rási B. (0-1) a 17., Mester Z. (1-1) a 37., Bagoly B. (2-1) az 56. percben. 

Kocsis Nándor: -  Kicsit furcsa értékelni egy ilyen mérkőzést, mert számomra abszolút pozitív az összkép, pedig voltak negatív hangok. Egy jól felkészített, de nagyon defenzív csapattal találkoztunk. Nehezen találtuk ennek az ellenszerét, túlzottan a mélységi játékot erőltettük, pedig a széleken sokkal jobban lehetett bontani az ellenfél védekezését. Ebből is tanulunk, hiszen ez egy folyamat és ezek a mérkőzések is pont ezt szolgálják. Az átmenetekben az első negyedben lassúak voltunk, ebből fakadt az is, hogy a vendégek megszerezték a vezetést. Azzal viszont tisztában voltunk, hogy képesek vagyunk a magunk javára fordítani a mérkőzést. Mondtuk is a játékosoknak, hogy nyugodtan játszanak és meglesz az eredménye. Ez be is igazolódott, igazunk lett. Külön öröm, hogy az öt U11-es játékosunk nagyon jól futballozott, nekik is köszönhetően sikerült megnyernünk a mérkőzést. A hibáinkat javítjuk, de pozitív érzésekkel és győztes mentalitásunkat megtartva megyünk tovább! További sok sikert a vendég csapatnak!