Országos U12-es Bajnokság, 
Észak-Keleti csoport, 13. forduló

Diósgyőri VTK - Várda Labdarúgó Akadémia 3-0 (1-0)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Tóth II Tibor. 
Diósgyőri VTK: Jánosik B. - Kapitány Z., Schwak B., Farkas D., Nagy B., Ködmön D., Szabó D., Mester Z., Meggyesfalvi T. Csere: Espán E., Lázár N., Kuznyecov D., Juhász M., Séra D., Bagoly B., A. Pashaev. Vezetőedző: Kocsis Nándor. 
Várda Labdarúgó Akadémia: Éles N. - Nagy P., Koszta Cs., Balogh G., Vaszilykiv D., Sztolykó E., Osztroha Á., Beresnyák B., Illés P. Csere: Obsitos N., Varga I., Németh B., Nagy Á., Szabó Á. Vezetőedző: Baksa Zoltán. 

Gólszerző: Szabó D. (1-0) a 10., A. Pashaev (2-0) a 70., Kuznyecov D. (3-0) a 76. percben. 

Kocsis Nándor: - A mérkőzést nagyon jól kezdtük. Harcosak voltunk, megnyertük a párharcokat, sok helyzetet alakítottunk ki, de a kapu előtt nem hoztunk jó döntéseket, ezért csak egy gólos előnyt szereztünk. A második és a harmadik negyedben akadozóvá vált a játék. Ez betudható annak is, hogy ellenfelünk itt már más felfogásban játszott, de inkább a mi pontatlanságaink, egyéni taktikai fegyelmezetlenségünknek köszönhetően felhoztuk az ellenfelet. Azt viszont ki kell emelnem, hogy a kapusaink nagyon magabiztosan védtek, egyikük még büntetőt is hárított. A negyedik negyedre újra, jó felfogásban játszottunk, és újabb gólokat szerezve magabiztosan hoztuk a mérkőzést. Gratulálok a csapatnak és további sok sikert a Kisvárdának!